Думок багато, тому пишу по порядку:
1. Гра реально супер, класно, попередня здавалась класною, а ця ще краща, особливо сподобалось завдання з кодом небезпеки 3. Крутооо!!!
2. Про бонусне завдання!!! на брифінгу скзали, що останнє завдання якби бонусне і на нього дається 1 година! І все! Про якісь там 10 хвилин ніхто нічого не говорив. Не знаю, яка команда почала це. Типу ....а на автодозорі....і т.д. А моя і ще декілька нових команд не брали участь в авто іграх! І про те, що за цей останній рівень нарахують тільки 10 хвилин, ніхто не говорив. До того ж після гри, коли вирішували це питання, я запропонував організатору рахувати цей останній рівень, як і всі інші, просто по часу, і мене підтримала команда "Одной крови". Ну, хоч моя команда і перша, я думаю, що це неправильно з бонусом 10 хвилин. Як я зрозумів (думаю, майже всі інші так само, а особливо нові команди!!!) останній рівень був такий же, як і інші. Тобто потрібно було рахувати загальний час по 6 рівням. Отака от моя думка.
3. Іще одне з приводу понусів!! На брифінгу оргінізатор та на екзамені "викладач" (прикольний був, до речі) казали, що: правильна відповідь - це 1 хвилина бонуса, неправильна - це 2 хвилини штрафу. А що ж вийшло?? Порахували просто правильні відповіді і додали як бонус. А де ж 2 хвилини штрафу за кожну неправильну???
4. Яка різниця, який движок. Головне, щоб робило нормально. У нас проблем не було. І ще один аргумент: моя команда навряд буде брати участь в автоіграх через відсутність авто. Тому, щоб не плутатись, їх можна й розділити. За що дякую організатору. Особисто для мене і моєї команди так простіше.
5. На рахунок 10 завдань у грі. Особисто я проти цього. 6-7 завдань якраз оптимально. Ато на 10-ти завданнях ми здохнем і на наступний день не встанем.